<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

·         Paino aamulla: 76,3 kg (-1 kg aloitushetkestä).

·         Alkoholin kulutus viikossa: en pystynyt laskemaan – toinen viikko peräkkäin. Kännissä kuitenkin vain kerran, jos sitä nyt voi pitää onnistumisena. Tämä lamakautena sekin on laskettava tähän kastiin.

·         Alkoholin kustannukset 4 pulloa, joista kaksi lonkeroa ja kaksi olutta kotona juotuna kaupan hinnoilla (muut meni NY ukkelin piikkiin).

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

  1. En juo – no join viitenä päivänä (vissiin) jotain, mutta vain kerran humalassa. Mitä tässä enää voi sanoa – kompuroin kohti täysraittiutta ilman kännejä joka päivä jotain napsien – vai? Kouluarvosana 5.

  2. Keskityn töihini – keskityin ja NY ukkoon. Ihan hirveä työviikko. Näissä olosuhteissa ihan parasta, mitä pystyn antamaan – koularvosana 9.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – keskityin ihan niin paljon, kun pystyin enkä kovin paljon pystynyt. Hyvän viikonlopun ansiosta kouluarvosana 7.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Vähän lesborakkautta Lucy L:ään, mutta se armahdettakoon. Kouluarvosana 9.

  5. Laihdutan – no en laihduttanut. Kouluarvosana 4. Miten musta alkaa tuntua, että todellisuudessa tämä on se, mihin motivaatiota riittää tasan vähiten.

 

Keskiarvot:

-          Ensimmäisen viikon keskiarvo 6,5.

-          Toisen viikon keskiarvo 6,8.

-          Kolmannen viikon keskiarvo 6,8.

-          Neljännen viikon keskiarvo 6,8.

 

Suullinen arviointi:

-          Oppilaan kehitys junnaa nyt paikallaan. Oppilaalla on selviä vaikeuksia kahdella osa-alueella: pysyä selvänä ja laihduttaa. Muilla elämänalueilla arvosteluasteikossa tapahtuu luontaista vaihtelua - tulee hyviä ja huonoja viikkoja. Kahden ensin mainitun kohdalla oppilas ei selvästikään ole motivoitunut; olemaan vesiselvä ja vesilinjalla.