<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

No niin. Lähdin sitten viikonlopun sairastettuani työmatkalle. Laitoin sitten jalkaan remmiavokkaat ja jätin alushousut himaan! Jumankauta oli perse ja varpaat jäässä. Ääni meni ja kuume palasi.

 

Joskus kymmenen vuotta sitten tapanani oli aina palloilla ilman pikkareita. Silloin syynä oli kaikenlaisten rajoitteiden kammo, jota pikkarit erityisesti edustivat. Villi ja vapaa ja aina ilman alusvaatteita.

 

Nyt olin saanut jonkun hinkkiksen jalkoväliin ja aamulla keksin, että vedän vanhat konstit kehiin, jätän pikkarit himaan ja annan hinkkikselle ilmahoitoa. No voi vittu – sanan varsinaisessa merkityksessä. Perse oli aivan kiteinä koko duunimatkan. Koitin kannettavasalkulla lämmitellä persettä. Ei lämmittänyt. Käynnistin tietsikan ja kuumenneella akulla annoin lämpöhoitoa. Oli siinä kanssamatkustajilla ällistelemistä, kun tyyppi hieroo tietokoneella takalistoa. Vähän lämmitti.

 

Ja ne varpaat. Ihan irtopaloina. Tein vessapaperista toppingit. Vetelin koko duunimatkan kengistä vessapaperit varpaista tursuillen ja peppua tietsikalla hieroillen.

 

Peppi on idiootti nakupelle. Eilisestä uhosta huolimatta totuus on se, että Pepillä aivot eivät ole päässä - ainakaan. M.O.T. Mikään todistusaineisto ei juuri nyt tue sitä, että Pepillä on ylipäätään aivot.

 

Mutta viinaa en ottanut. Tosin kerrankin lämmikettä olisi oikeasti tarvittu.

Pisteet Pepille siitä. Muuten pisteet perseestä. Sanan varisnaisessa merkityksessä.

 

Ja huomenna vitipää vetää junalla duunimatkan koti-Suomeen. Kortiton turvautuu valtioon. Valtio kuljettaa ja vitipää pistää pöksyt jalkaan!