<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Paino aamulla: 77,3 kg (-0,5 kg aloitushetkestä)

Alkoholin kulutus viikossa: en pystynyt laskemaan – kolmas viikko peräkkäin.

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

  1. En juo – no join näljänä päivänä ja olin neljä kertaa humalassa. Ylivoimaisesti uuden elämän huonoin viikko. Kouluarvosana 4.

  2. Keskityn töihini – keskityin. Ihan hirveä työviikko. Olisi kuitenkin mennyt paremmin, jos en olisi ollut to ja pe krapulassa – kouluarvosana 7.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – keskityin ihan niin paljon, kun pystyin enkä kovin paljon pystynyt. Sunnuntai ainut hyvä päivä. Kouluarvosana 6.
  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. En edes ajatellut muita miehiä – en tosin omaanikaan. Kouluarvosana 9.

  5. Laihdutan – no en laihduttanut. Kouluarvosana 4.

Keskiarvot:

-          Ensimmäisen viikon keskiarvo 6,5.

-          Toisen viikon keskiarvo 6,8.

-          Kolmannen viikon keskiarvo 6,8.

-          Neljännen viikon keskiarvo 6,8.

-          Viidennen viikon keskiarvo 6,0.

 

Huono viikko takana. Jo toinen viikko ilman, että menen AA:han. Huono homma sekin. Perhana.

 

No sunnuntai meni OK. Sain sunnuntaina putken poikki, siivosin hyvin ja olin kotona. Kuten todettu moneen kertaan helvetillisintä tässä uudessa ja vanhassa ja koko elämässä on täydellinen kyvyttömyys olla läsnä. Koko ajan pallo pyörii menneessä tai tulevassa.

 

Eilinen maanantai oli sen sijaan todella hyvä päivä. Paiskin hulluna hommia (11 h), silti olin kotona jo seitsemän aikaan kaupassa käyneenä. Sitten heitin kanat uuniin, tein salaatin ja lähdin lapsen kanssa lenkille (lapsi pyöräili).

 

Meinasin kuolla nauruun siinä pyllyhyllyen juostessa, kun lapsi kannusti: "Hyvä äiti, sä juokset pontevasti!" Kotona ruoka, suihku (yhdessä lapsen kanssa), iltasatu ja puhelimessa Annika Loven kanssa. Suoraan nukkumaan.

 

Peppi kaipaa eilisiä päiviä joka päivä.

 

Markku Manninen kuukauden horoskoopissa lupaa:

 

"Vaikka ennustejakson yleissävy on harmaa, on monella skorpionilla syytä iloon: yli kaksi vuotta kestänyt henkisen kasvun pakkopaikka on ohi ja elämä palaa taas arkisemmaksi."

Jumalalle kiitos!

 

Ja Manninen jatkaa: "…Olet itse suojassa haasteilta monet vuodet tästä eteenpäin."

Jumalalle ja Manniselle kiitos!

 

Pistin Manniselle viestiä – pitää päivittää horoskooppi-asiat!

 

PS. Viimetöikseni vaihdoin sivupohjaa. Kävi ärsyttämään toi kesämaisema. Peppi sai syksyn ja pimeyden ja on siitä onnellinen! Jos vielä osaisi luoda oman sivupohjan, mutta ei kai sitä liikaa voi vaatia.