<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Duunissa on tänään pikkujoulut. Peppi koittaa skipata. Viina vetää puoleensa. Voi miten se vetää. Voi miten hienoa olisi, että viina ei vetäisi. Mutta se vetää. Peppi vai viina - voittaja raportoidaan viimeistään maanantaina.

 

Luontevasti Peppi on vuosia ollut häviäjä. Takana vuosien tappioputki.

 

Kolme vuotta sitten - Peppi sanoo omalle miehelle, että menee pikkujoulujen jälkeen siskolle keskustaan yöksi. Mies ei suostu - sanoo tulevansa hakemaan. Peppi soittaa miehen hakemaan ja seisoo odottamassa sovitussa paikassa.

 

Joku ukko tulee paikalle, avaa autonsa oven ja sanoo, että astu sisään.

Ukko autosta: "Tule sisään"

Peppi sammaltaen: "Emmä voi, mä odotan mun miestä"

Ukko autosta: "Tule nyt helvetti sisään"

Peppi sammaltaen: "Emmä voi, mä odotan mun miestä"

Ukko autosta: "Jumalauta Peppi, tule nyt sisään, mä olen sun mies!"

Peppi astuu sisään.

 

Kaksi vuotta sitten - mies ei enää halua tulla hakemaan, mutta vannottaa, että kotiin pitää tulla.

 

Peppi kompuroi kotikadulla. Joku ukko kännissä lyöttäytyy matkaan. Sanoo, että Peppi on sen nainen. Peppi väittää ettei ole. Ukko ei usko. Peppi kompuroi sisään oman talonsa alaovesta. Ukko kömpii mukana rappikseen. Peppi kompuroi kotiovelle. Ukko kömpii mukana Pepin kotiin. Peppi kompuroi makkariin, sanoo omalle miehelle, että joku ukko tuli mukaan - Peppi ei tunne sitä, heitä se ulos.

 

Oma mies vitun vihaisena - ei usko, ettei Peppi tunne eteisen ukkoa. Heittää ukon ulos. Heittää Pepin ulos. Peppi menee mutsille yöksi. Sitä ukkoa Peppi ei tuntenut. Sitä mies ei uskonut.

 

Vuosi sitten - mies ei enää välitä - sanoo, että mene yöksi minne haluat. Älä herätä meitä, kun tulet.

 

Peppi menee taksilla vakipanoa panemaan. Pannaan yö. Peppi ei muista onko kukaan saanut. Tuskin Peppi ainakaan. Mies ehkä - kondoomipapereita laittialla. Peppi herää aamulla kuuden maissa,  ottaa kamppeet ja menee taksilla himaan. Mies ei herää. Peppi menee sohvalle nukkumaan..

 

Niin, että varmaan voitte uskoa, että Peppi ja Pikkujoulut ei ole hyvä yhdistelmä. Vitun huono. Voitte varmaan uskoa, että tappioputken katkaiseminen olisi helvetin hyvä idea.

 

Kuten sanottu, tulokset raportoidaan viimeistään maanantaina.

 

Tseppiä Peppi - sä pystyt siihen!