<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kirjoitin alkolistien ja ei-alkoholistien morkkiksista taannoin. Totesin silloin, että alkolistit eivät todellakaan saa morkkiksia samoista aiheista kuin ei-alkoholistit. 

 

Nyt listaan vanhat ja uudet aiheet. Uusia on tullut mieleen paljon.

 

Ei-alkoholistituttavani saavat morkkiksia mm. seuraavista asioista:

-          Sanoi jollekin jotain tyhmää humalassa (no voi kamala, kaikki sanovat pääasiassa jotain vitun tyhmää toisilleen humalassa – Peppi joka kerta).

-          Oli eniten humalassa (no just – Peppi on aina eniten humalassa – juu ei tule morkkista).

-          Oli humalassa (Peppi ei voi edes kommentoida tätä).

-          Menettää muistin (Pepillä menee muisti joka toinen kerta – tässä jopa Pepillä aihetta minimorkkikseen).

-          Suuteli jotain tyyppiä (niin - Pepille tämä on känni-illan kohokohta – ei todellakaan morkkista).

-          Lähetteli tyhmiä tekstareita (aivan, ymmärrän, mutta puhelin on sitten ainut en-käytä osasto kännissä, joten todellisuudessa en voi kommentoida lukuunottamatta sitä, että minimorkkis on kyllä tullut Pepillekin puhelimeen liittyen silloin, kun se on kadonnut, varastettu tai hajonnut – tapahtuu ainakin puolen vuoden välein).

-          Soitteli kännipuheluita (ks yllä).

-          Oli krapulassa töissä (niin – entisessä elämässä Peppi joi keskimäärin neljänä päivänä viikossa, joista kolme keskellä viikkoa. Väkisinkin sitä oli suurimman osan duuniajasta krapulassa. Ei morkkista Pepille – sehän oli normaali olotila herranjumala. Ei-krapula-aamuina on aihe erityiseen iloon!)

-          Missaa täysin jonkun duunijutun krapulan / pommiin nukkumisen takia (tässä Pepilläkin olisi aihetta vankkaan morkkikseen, mutta ei ole koskaan tapahtunut – ihme kyllä!)

 

Peppi saa morkkiksen:

-          Puhelin katoaa, varastetaan tai Peppi itse heittelee sitä seinään (ihan minimorkkis ja sekin siitä vaivasta, kun pitää ensin pyytää työnantajalta allekirjoitus, jotta saa liittymän avattua uudelleen, sitten mennä liittymäkauppaan, sitten ostaa sim ja puhelin jne.)

-          Oksentaa jonkun päälle tai taksiin (pelkkä oksennus ei riitä – tapahtuu silloin tällöin).

-          Suutelee ja lähtee näyttävästi jonkun matkaan ravintolasta (minimorkkis. Toisaalta, jos kukaan ei nää, ei morkkista ellei tyyppi ole tuttu. Jos tuttu ja ei-haluttu keskimorkkis.)

-          Haukkuu kaverit eikä muista mitään.

-          Sammuu.

-          Lapsi näkee humalaisen äidin ja sanoo pelkäävänsä tätä.

-          Kaatuu niin, että huuli halkeaa, vaatteet hajoaa, käsilaukku katoaa, tulee ruhjeita näkyville paikoilla jne.

-          Menettää ajokortin törkeästä rattijuopumuksesta, saa ehdollisen vankeusrangaistuksen, saa järjettömän suuret sakot ja joutuu kertomaan siitä työpaikalla.

-          Poistuu ravintolasta maksamatta ja tarjoilija nappaa ovella kiinni. Kaikki ravintolassa todistavat välien selvittelyä.

-          Lähentelee jonkun miestä, mies ei innostu, mutta paikalla ollut tyttöystävä innostuu sitäkin enemmän – seuraa järjetöntä huutoa riitaa (monta kertaa) erityisesti, jos Pepin oma mieskin sattuu olemaan paikalla (kerran, ex mies).

-          Istuu julkkiksen sylissä, puhuu sekavia, päätyy pyyhkimään hilsettä julkkiksen puvun olkapäältä, jonka jälkeen julkkis päätyy pyytämään Peppiä poistumaan sylistä.

-          Äheltää jonkun miehen kanssa näyttävästi taksissa ja taksikuski käskee rajoittaa toimintaa (monta kertaa).

-          Imee jonkun tuntemattoman tyypin munaa taksissa kaksi päivää sen jälkeen, kun on käynyt oman miehen kanssa pariterapiassa keskustelemassa parisuhteesta (kerran).

-          Itkee humalassa humalaisen naisen humalaista itkua kovaan ääneen. Kaikki katsovat. Kukaan ei jaksa kuunnella.

-          Menee palaveriin niin krapulassa, että ei saa sanaa suusta. Puhelias Peppi on hiljaa ja haisee ihan vitun pahalle. Kaikki huomaavat. Peppi ei ole huomaavinaan.

-          Hävittää kotiavaimet. Menee duuniin nukkumaan (kulkukortti ei ole hävinnyt). Herää sieltä aamulla krapulaisena, kun muut tulevat duuniin. Kaikki tietävät. Kaikki huomaavat. Tai menee hakemaan mutsilta avaimet. Mutsi katsoo, ei sano mitään. Katse riittää.

 

Eikä tässä varmaan kaikki.

Jatkan listaa tarvittaessa.

Tarvekartoitus käynnissä.