<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – join kerran, mutta aivan perkeleesti. Päädyin jatkoille Helsingin homomestojen ytimeen – Herkulekseen! Kouluarvosana 6.

  2. Keskityn töihini – Helvetin kiire. Aivan saatanan kiire. Tein ihan järjetöntä työpäivää. Ei mitään järkeä. Sekuntiakaan enemmän en olisi jaksanut. Hyvin meni. Kouluarvosana 9.            

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – Tein järjettömästi ylitöitä öisin ja hoidin lasta ja perhettä muun ajan. Voi luoja. Menihän se. Tärkeintä oli myyjäiset. Ihana päivä, mutta taivas olin kuollut. Lapsella näytti olevan hauskempaa kuin jouluna. Tyyppi oli ihan täpinöissään. Kouluarvosana 10.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Kouluarvosana 10

  5. Laihdutan – no en laihduttanut. Kouluarvosana 4.

  6. Urheilen – VAIN kaksi lenkkiä, jostain oli tingittävä. Kouluarvosana 7.

 

Keskiarvot

-          Viikon 1 keskiarvo 6,5.

-          Viikon 2 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 3 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 4 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 5 keskiarvo 6,0.

-          Viikon 6 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 7 keskiarvo 6,6.

-          Viikon 8 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 9 keskiarvo 7,1.

-          Viikon 10 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 11 keskiarvo 7,8.

-          Viikon 12 keskiarvo 8.

-          Viikon 13 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 14 keskiarvo 6,7.

-          Viikon 15 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 16 keskiarvo 8,5.

-          Viikon 17 keskiarvo 7,0.

 

Yhteenveto

 

Viikko oli erittäin kiireinen, kuten koko kuukausi. Huomasin, että en ole neljään viikkoon kirjoittanut mitään muuta kuin viikkoraportin – ja samalla linjalla mennee tästä eteenpäinkin. En ehdi kirjoitella blogia töistä – kotiin ei Sonera saa edelleenkään yhteyttä. Linja katkaistiin viikkoja sitten ja silloin Sonera lupasi yhteyden 4 – 6 viikossa. Huomaan nyt, että ainakin 4 viikkoa on mennyt…

 

Peppi homobaarissa

 

Peppi sitten kännätessään kävi avartamassa tietoisuuttaan homoista. Olin asiakkaan kanssa ulkona perjantaina. Edelleenkään Peppi ei pysty menemään illalliselle ja olemaan juomatta. M.O.T. Juu eikä pystynyt asiakaskaan. Hänellä se kurkku vasta auki olikin. Ja reippaana alkkiksena Peppi pyristeli perässä. Hyvin pysyi.

 

Helvetin pitkä 9 ruokalajin illallinen päättyi puolen yön tietämissä. Ja baariin. Asiakas pakotti. Peppiä ei ole vaikea pakottaa.

 

Ja baarissa asiakas paljastaa homoutensa. Ja baarissa Peppi saa luennon siitä, miten nuori poika puhkeaa huomamaan homoutensa varhain. Ei koskaan naisen kanssa. Yök naiset. Ja sitten Peppi saa luennon Helsingin homopiireistä. Missä kohdataan, miten deittaiallaan ja mikä meno. Paksu parempi kuin pitkä – mieheilläkin. Ja suutelu; sama homma parempi kiinteä intimiimi, ei löysä märkä - miehilläkin.

 

Ja baarin jälkeen Peppiä viedään empiiriselle havaintokierrokselle Herkulekseen. Huh huh. Niin paljon miehiä yhdellä kerralla Peppi ei ole koskaan nähnyt. Huh huh. Ja Peppi palloilee baarissa parhaassa housupuvussaan, nuttura vinossa, noin kolmen muun naisen lisäksi (heillä ei siis ollut parhaat duunivetimet eikä myöskään nutturaa).

 

Että sellaista. Peppi ei ole koskaan ollut joukossa, jossa olisi erottunut yhtä paljon – eikä koskaan saanut olla miehiltä niin rauhassa.

 

Että sellaista. Helsingin kiireisimmän pikkujouluviikonlopun päätteeksi klo 4.20 ei paljon taksiin kannattanut jonottaa. Peppi meni yöbussilla, jota odotti tunnin, jolloin oli kotona noin puoli kuusi.

 

Peppiä ei sitten yhtään väsyttänyt aamulla, kun piti pompata sängystä lepomaan vanhempainyhdistyksen myyjäisiin.

 

Peppi myyjäisissä

 

Joo. Lauantaina lapsi harrastukseen. Lauantaina leivottiin. Lauantaina laitettiin koululla paikat kuntoon. Lauantaina koristeltiin koulu. Lauantaina väsytti. Joo.

 

Sunnuntaina ylös puoli viisi ja taas leivottiin. Lapsi heräsi kolmannen taikinan kohdalla kahdeksalta aamulla auttamaan. Hienoja superpullia tuli.

 

Lapsi oli niin tyytyväinen – kaikki menee varmasti kaupaksi.

 

Koululla myytiin päivä ja siivottiin ilta.

 

Koululla lapsi täysin onnellisena – kavereita, omat pullat kävivät kaupaksi, sai itse ostaa jotain pientä kirpparihyllystä ja syödä äidin rahoilla omia leipomuksiaan.

 

Koululla kaikki hyvin.

 

No sitten äiti meni duuniin valmistelamaan maanantaita – ja pääsi kotiin klo 23:00. Valmiiksi tuli.

 

Sunnuntaina väsytti.

 

Peppi nyt

 

NYT VÄSYTTÄÄ HELVETISTI.

Kohta pakko mennä lapsen viereen nukkumaan.

Mutta ensin pitää pakata – lento lähtee huomenna 6:30 – herätyskello soi 4:30.

 

Miten ihmeessä elämästä tuli tällaista?

 

Jotenkin Peppi hyvin muistaa miksi juo – koska elämästä tuli tällaista.

 

Miten vitussa tän taas saa poikki?

 

Varmaan pitää mennä itkemään saikkua. Peppi on saikun tarpeessa.

 

- Peppi -