<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – join koko joulun. En kuitenkaan likimainkaan yhtä paljon kuin viime vuosien jouluina. Luojan kiitos. Olo on turpea ja alkoholista masentunut. Alkoholi oikeasti masentaa. Onneksi en kuitenkaan juonut kännejä kertaakaan. Kouluarvosana 6.

  2. Keskityn töihini No miten voi keskittyä töihin, kun on lomalla. Ennen joulua paiskin hommia normaaliin tahtiin. Jouluna paiskin hommia ihan helvetisti. Tarinaa alla. Kouluarvosana 10.            

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni Olin tosi hyvä äiti ja täydellinen kokki. Ihan sairaan ihanan joulun sain tehtyä lapselle. Ihan sairaan väsynyt olen nyt itse. Siis kuollut.  Kouluarvosana 10.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt, ei seksiä. Kouluarvosana 10.  

  5. Laihdutan – no en laihduttanut. Ja lihonut taatusti olen. En punninnut. Vasta maanantaina punnitsen. Nyt vedän suosiolla kouluarvosanan 4.

  6. Urheilen – no juu. Neljä lenkkiä meni viime viikolla. Tällä viikolla ei vielä kertaakaan, mutta onhan tässä aikaa. Menen pe, la ja su. Viime sunnuntaina vedin 20 km. Aikaa kului kaksi ja puolituntia, mutta perille pääsin hengissä. Hyvä Peppi. Kouluarvosana 10.

 

Keskiarvot

-          Viikon 1 keskiarvo 6,5.

-          Viikon 2 keskiarvo 6,8

-          Viikon 3 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 4 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 5 keskiarvo 6,0.

-          Viikon 6 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 7 keskiarvo 6,6.

-          Viikon 8 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 9 keskiarvo 7,1.

-          Viikon 10 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 11 keskiarvo 7,8.

-          Viikon 12 keskiarvo 8.

-          Viikon 13 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 14 keskiarvo 6,7.

-          Viikon 15 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 16 keskiarvo 8,5.

-          Viikon 17 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 18 keskiarvo 7,2.

-          Viikon 19 keskiarvo 8,0.

-          Viikon 20 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 21/22 keskiarvo 8,3.

 

 

Peppi viettää joulua 2007

 

Ei sitten ollut mitään saatanan järkeä kutsua kolmia eri vieraita. Jouluaattona äidin puolen suku 10 hlö, joulupäivänä isän puolen suku 8 hlö ja tapaninpäivänä miehen suku 5 hlö. Täysi menu kaikille; alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, kahvit jne. Nyt olen täysin kuollut. Kerta kaikkiaan poikki. Miten vitussa ihminen voi keksiä kutsua satamäärin ihmisiä ja kuvitella, että siitä se menee siinä sivussa. Ei mennyt. Peppi ihan kuollut.

 

Oikeasti kaikki oli todella ihanaa. Ja meillä oli niin kivaa. Lapsi oli sinkoutua katosta läpi. Niin innoissaan se oli. Ja sanoi varmasti tuhat kertaa, että olen maailman paras äiti ja hetki hetkeltä parempi. Se oli paras joululahjani tänä vuonna. Ja voi taivas miten hyvältä se tuntui ja tuntuu edelleen.

 

Silti olo on masentunut. Johtuu varmaan alkoholista ja siitä, että oikeasti oli liikaa vieraita ja liikaa hommaa. Heti aamusta piti joka päivä ensin siivota, sitten kattaa pöytä, sitten aloittaa ruuanlaitto ja sitten palvella koko porukkaa.

 

Miten idioottimaista. Nyt itse ihan väsynyt.

 

Missä se joulu on, jossa itse makoillaan sohvalla, luetaan kirjaa ja rentoudutaan? Missä se joulu, jonka jälkeen tullaan virkeinä ja levänneinä töihin.

 

Ei Pepin joulu.

 

Joo – tänään tapaan baarissa vanhaa kaveria. Viikonlopun lenkkeilen ja nukun. Ja ensi viikolla olen lomalla…

 

Ja sen loman aion levätä.