<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

No kävi sitten niin, että mies pani Peppiä ilman kondomia. Peppi lupasi hakea katumuspillerin, mutta ei hakenut, koska laskujensa mukaan kuukautisten piti joka tapauksessa alkaa tuossa tuokiossa. Tuosta tuokiosta on nyt viikko. Kuukautisia ei ole eikä tunnu tulevan.

 

Vaihtoehdot ovat seuraavat. Peppi on raskaana tai ei ole. Jos ensimmäinen mies saa hepulin ja vaatii aborttiin. Peppi ei suostu eikä kyllä tunnustakaan, että ei ottanut pilleriä. Peppi tekee lapsen vaikka yksin. Katastrofi. Mies on tehnyt täysin selväksi, että ei enää lapsia. Peppi on alkoholisti työnarkomani. Ei lapsia lisää. Vittu – jokohan se on tulossa.

 

Jos jälkimmäinen, Peppi hommaa miehelle sterilisaation (miehellä kuulemma paljon helpompi operaatio, kun naisella). Ja sitten voidaan panna loppuelämä ilman kondomia. Ja sitten toisen lapsen haikailluille laitetaan biologinen piste.

 

Peppi on kusipää huijari ja ihan hermona. Oikeastaan Peppi ei sittenkään haluaisi huijausvauvaa. Luojan kiitos sentään vauvan isä on tiedossa, jos huijausvauva kuitenkin tulisi. Onneksi on uusi elämä.

 

Peppi raportoi tulokset. Raskaustesti on jo tehty, mutta negatiivinen. Eipä sinänsä – ei se nyt ihan viikossa hedelmöityksestä (mahdollisesta sellaisesta) näkyisi joka tapauksessa.

 

Huijausvauvaa tai kuukautisia odotellessa Peppi lähtee lenkille illalla ja sen jälkeen uimaan. Hyvä treenata kaikissa tapauksissa.