<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – join kerran – duunibileissä. Ei kännejä, ei mokia, mutta ihan helvetisti liikaa viiniä. Perjantaina töissä vaikeaa ja illalla heti duunin jälkeen tasoittaville. Peppi on juoppo. Juopot tahtoo juoda putkeen. Peppi joi kaksi päivää ja sai lauantaina onneksi putken poikki. Helvetti tätä alkoholismia. Ehdottomasti tämän vuoden aikana olen saanut selville suurin piirtein kaiken omasta juomisen logiikasta. Ja ehdottomasti tiedän, että ei koskaan pitäisi juoda mitään. Pepillä on taipumus aina juoda paljon ja peräkkäisinä päivinä. Sellaista se alkoholismi on. Kemiallinen riippuvuus. Henkinen riippuvuus helpottaa. Kemiallinen ei. Ei varmaan koskaan. Edelleen polttamatta. Jotenkuten menee, mutta täytyy myöntää, että hermot ovat aika ajoin kireällä. Antaisin itselleni juopottelusta kuutosen, mutta pakko antaa jotain creditiä tupakoimattomuudesta. Kouluarvosana 7.

  2. Keskityn töihini Olen tsempannut. Ihan OK saanut itsestäni irti – ja palkannut kolme uutta tyyppiä omaan tiimiin. Ja kaikista palkkauksista todella tyytyväinen. Mutta on tämä raskasta, todella raskasta – ainakin minulle – haastatella kymmeniä ihmisiä. Leikkiä, että olen kiinnostunut heistä muutenkin kuin ahkerina "duunareina", myydä firmaa, myydä itseä, myydä sitä ja tätä… Joo, sitten he tulevat töihin meille ja sitten heidät pitää kouluttaa ja sitten pitää motivoida, tehdä development plan ja sitten sitä ja tätä… Ja sitten taas kaikki muuttuu. Firma, minä lähden tai he lähtevät. Sellaista se on – työelämä. Peppi tahtoo eläkkeelle! Viikosta kuitenkin kouluarvosana 8.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni Ihan OK. Sunnuntaina siivosin 6 tuntia. Voi luoja Peppi vihaa siivousta. Kouluarvosana 9.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Kouluarvosana 10.  

  5. Laihdutan – lihonut. Paino 71,3 kg. Varmaan vaikuttaa tupakanpolton lopettaminenkin. Makeahimon kourissa. Ja juopottelu nyt ei koskaan ainakaan vähennä tarvetta syödä ja olla välittämättä, mitä syö. Ihan perseestä. Viime viikolla jo jossain välissä paino oli tasan 70 kg ja näin untakin, että viimein sain nähdä kuutosella alkavan lukemaan digitaalivaa'an näytöstä. Ei tullut se päivä tällä viikolla. Tulee ensi viikolla – tai joskus. Mutta ihan tasan varmasti painan vielä jonain päivänä 65 kg tai alle. Aivan varmasti. Kouluarvosana 4.

  6. Urheilen – lenkkeillyt 50 km. Polvea särkee. Pakko pitää tällä viikolla taukoa. Kouluarvosana 10.

 

Viikon keskiarvo 8

 

Keskiarvojen kehitys kuukausitasolla:

1. keskiarvo 6,7

2. keskiarvo 6,8

3. keskiarvo 7,6

4. keskiarvo 7,8

5. keskiarvo 7,6

6. keskiarvo 8,4

7. keskiarvo 8,3

8. keskiarvo 8,3

 

No ei sitten tullutkaan ennätyksellistä kuukautta. "Huono" viimeinen viikko pilasi mahdollisuudet. No viis ennätyksistä. Niitä ehtii tehtailla sitten myöhemmin. Huomattavan tasaista näyttää olleen viimeiset kolme kuukautta. Hmm.

 

 

Peppi pohtii julkkisten surkeaa elämää

 

Voi taivas Peppi on ONNELLINEN, että ei ole julkkis. Ne raukat saavat saavilla paskaa, jos töppäävät. Peppi on töpännyt tuhat kertaa pahemmin kuin ulkoministeri Kanerva tai pääministeri Vanhanen.

 

Tottakai Kanerva on tyhmä. Heppu lähettelee jatkuvasti duunipuhelimesta pupusille "haluan sua" –viestejä. Ja ties vaikka olisi saanutkin. Ja taatusti onkin. Joiltakin. Ja Kanerva todella luulee, että pupusten viestit eivät vuoda julkisuuteen, kun ne loppuvat tai pupunen muuten vain tahtoo profiloitua.

 

Ja tottakai Vanhanen on tyhmä. Luulee, että naapurin naisen voi bongata netistä ja jättää tekstarilla ilman, että nainen suuttuu ja vuotaa julkisuuteen. Ja vielä lähtee käymään oikeutta asiasta.

 

Vitun tyhmät.

 

Mutta Peppi on näiden sähläreiden puolella. Peppi sählää itsekin. Peppi ymmärtää, että ei kissa karvoistaan pääse. Peppi ymmärtää. Ei Peppikään pääse.

 

Ja tietenkään Suomeen ei pidä kehittää poliitikkosukupolvea, joka ei koskaan ole tehnyt mitään eikä tee. Siitä päästään vain amerikkalaiseen kulttuuriin, joka ajaa meitä siihen, että kaikki poliitikot voivat olla vain kiihkouskovaisia lapsesta lähtien. Mitään ei ole mokattu, eikä mokata. Jumala rankaisee ja antaa anteeksi. Jumalalle kiitos.

 

Sitä kuitenkin ihmettelen, että kundit tuossa asemassa eivät osaa tehdä rikoksia jäämättä kiinni. Jos on pakko toteuttaa itseään, mielellään tapahtukoon se toisen vastaavassa asemassa olevan kanssa, jotta molemmilla on vain hävittävää.

 

Mutta mitäpä tässä. Kyllä taas sai eilen myötähävetä.

 

Peppi kiittää jumalaa, ettei ole poliitikko.

Pepin ura olisi ollut mennyttä jo kauan sitten.

Ja viimeistään silloin, kun kortti meni viime keväänä.

Nyt sitä vaan tässä pötkitään ja ihan hyvään suuntaan pötkitäänkin.

 

Pepille kiitos!