<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – join to ja pe Cavaa, kuten Barcelonassa kuuluu, ei perseitä. Ei edelleenkään tupakkaa. Antaisin itselleni kympin, jos vertaisin hetkeäkään viime Barsan reissuun. Siitä alla pohdintaa. Kouluarvosana 7.

  2. Keskityn töihini olen itse asiassa aika keskittynyt. Tein pari isoa kauppaa ennen Barcelonan matkaa. Ja nyt sitten Budapestissa matkalla. Tämä jatkuva matkustaminen on todella rankkaa. Tulossa ainakin Lontooseen huhti- ja toukokuussa matkat. Huh huh. Kouluarvosana 9.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni jätän arvostelematta. Olin vain alkuviikon kotona. Koko loppuviikon matkoilla. Ja nyt taas matkoilla.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Viime kerralla Barcelossa todella sähläsin. Kouluarvosana 10.  

  5. Laihdutan – en tiedä – matkoilla koko viikon. Jää arvostelematta. Ei vaakaa.

  6. Urheilen – lenkkeillyt 30 km. Polvea särkee. Kouluarvosana 8.

 

Viikon keskiarvo 8,5

 

Keskiarvojen kehitys kuukausitasolla:

1. keskiarvo 6,7

2. keskiarvo 6,8

3. keskiarvo 7,6

4. keskiarvo 7,8

5. keskiarvo 7,6

6. keskiarvo 8,4

7. keskiarvo 8,3

8. keskiarvo 8,3

9. keskiarvo 8,5 (viikkoja 1)

 

Peppi muistelee Barcelonaa puolitoista vuotta sitten

 

Pari vuotta sitten Peppi pokasi kännisellä duunireissulla South American Loveriksi kutsutun miehen. Luonnollisesti reissu oli Pepin eka työmatka nykyisessä duunissa. Luonnollisesti Peppi ei paljon piitannut maineestaan yrityksessä. Luonnollisesti Peppi ei paljon piitannut parisuhteestaan. Luonnollisesti Peppi pani loveria täysin huoletta koko viikon työmatkalla. Ja luonnollisesti paatunut uskoton Peppi tapasi loverin uudelleen Barcelonassa pannakseen lisää. Ja juodakseen lisää. Ja polttaakseen ties mitä tupakkaa lisää.

 

Ja niin sitä hummailtiin huoletta. Ja niin pöllyssä koko viikon. Ja hauskaa oli. Loppu tosin vähän lässähti, koska lover sammui hämärille jatkoille, joissa Peppi olikin jo suutelemassa jonkun toisen potentiaalisen loverin kanssa (sairaan nuori ja komea kundi)… Joo. South American Loveriksi kutsuttu kundi kuitenkin heräsi ja siinähän sitten selviteltävää riitti.

 

Ja sitten Peppi erosi näistä lovereista, pakkasi kassit ja lensi kotiin.

 

Tuhlaaja-tytön paluu. Matkan jälkeen oli kyllä paska fiilis. Huora. Peppiä ei paljon ole omatunto painanut, mutta silloin painoi. South American Lover lensi maapallon toiselta ja sitäkin Peppi petti alle viikossa!

 

Ja voi luoja – sellaista se oli. Viinaa ja vieraita miehiä. En muistaakseni edes soittanut lapselle reissulta kertaakaan. Enkä tietenkään ollut päivääkään selvänä. Aamusta iltaan töppyrässä.

 

Ja tällaista se on nyt – duunia, lasta ja lenkkeilyä. Ja kyllä mä olen NIIN onnellinen, että elämä on menossa tähän suuntaan. Pitkä kuiva kausi. Ja saanko toistaa, olen niin onnellinen, että se on nyt tätä ja paranee yhä pikkuhiljaa.

 

Ei elämää viikossa muuteta. Mutta kahdeksassa kuukaudessa totta vieköön muutetaan aika paljon!