<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

28.7.2007 tein seuraavat lupaukset

 

1. En juo.

2. Keskityn töihini.

3. Keskityn mieheeni ja lapseeni

4. En sähellä muiden miesten kanssa.

5. Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, laihdutan.

 

Tänään 6.8.2008 arvioin kokonaisuudessaan onnistuneeni tavoitteissa seuraavasti:

 

1. En juo – juomisen hallinnassa edelleen ajoittaisia vakavia puutteita. Juon todella harvoin verrattuna vuoden takaiseen,  mutta alkoholin käyttö ei edelleenkään ole hallittua. Ehdottomasti edelleen parantamisen varaa.

2. Keskityn töihini – töiden hallinta on onnistunut suhteellisen hyvin. Kun viikolla juopottelu ja baareissa luuhailu on loppunut, työt ovat automaattisesti sujuneet hyvin. Keväällä notkahdus ja pieni burnis-loma, mutta nyt tuntuu todella hyvältä ja levänneeltä ja syksyn duunit tuntuvat haasteellisilta mutta mukavilta. Tänä vuonna johtamani liiketoiminta tulee kasvamaan 42 %. Ja ensi vuodelle sain realistisen kasvutavoitteen, joten eiköhän siitäkin selvitä. Olen kovin tyytyväinen. Hyvin meni.

3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – viime syksyn aikana läsnäolossa oli edelleen paljon parantamisen varaa. Vuoden mittaan tilanne parani ja nyt keväällä / kesällä tilanne on mitä ihanin. Sekä mies että lapsi selvästi ovat nauttineet, että olen ollut enemmän kotona. Ja tietysti olen itsekin nauttinut. Ja siten koko perhe on voinut paremmin. Olen oikein tyytyväinen.

4. En sähellä muiden miesten kanssa – menen naimisiin lokakuussa 11 vuoden yhdessäolon jälkeen. Naimisiinmeno on tavallaan pieni juttu vuosien jälkeen, mutta minulle se on kuitenkin valtava – jotenkin se uudistaa koko suhteen ja tunnen, että saan aloittaa alusta; uskollisena. Olen järjettömän onnellinen.

5. Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, laihdutan – alkupaino 77,7 kg – tänään 69,0 kg.  Olisin voinut laihtua enemmänkin, mutta jo tällä olo on todella paljon parempi.

 

Kaikkiaan vuosi on ollut mitä mainioin. Syksyllä naimisiin ja vauvaa toivotaan. Vuodenvaihteessa ihana matka Thaimaahan. Miten ihania asioita ihmisellä voikaan olla edessä J

 

Nyt tsemppaan vielä seuraavilla saroilla:

 

1.       En juo humalaan.

2.       Laihdutan – tavoitepaino 63 kg.

3.       Syön terveellisesti.

4.       Harrastan liikuntaa 4 kertaa viikossa, josta vähintään kaksi kertaa on salilla tai jumpassa.