Huomenna (kuten suunnattoman monena muunankin sunnuntaina) aloitan uuden elämän. Huomisessa sunnuntaissa verrattuna muihin aikaisempiin sunnuntaihin erona on se, että nyt aloitan oikeasti ja aion pitää julkista päiväkirjaa aiheesta. Huomenna alkava uusi elämäni poikkeaa entisestä (siis nykyisestä) elämästäni dramaattisesti.

1. En juo. Menen heti aamulla AA-kokoukseen enkä juopottele koko viikkona. (Viime viikolla en mennyt kokoukseen ja juopottelin sunnuntaina, maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. Tosin ainoastaan sunnuntaina ja tiistaina vedin kännit. Kumpanakaan en oksentanut). 

2. Keskityn töihini. Teen hommat järjestelmällisesti ja täsmällisesti. Olen tosi näpsäkkä ja teen rennosti kauppaa. Vedän palaverit putkeen ja nimet paperiin. Olen ajoissa. En stressaa. (Viime viikolla sunnuntain kännien takia menin vasta klo 12:00 töihin ja puskin kuin härkä yhdeksään saakka. No se nyt oli niin raju puristus, että piti mennä baariin ottamaan tasoittavat maanantaina...ja sitä rataa koko viikko.)

3. Keskityn mieheeni ja lapseeni. (Viime viikolla olivat lomalla kahdestaan, joten elämä karkasi täydellisesti raiteiltaan.)

4. En sähellä muiden miesten kanssa. (Viime viikolla en pannut ketään, mutta suutelin yhden kanssa ja nukuin toisen kanssa pari yötä. Mutta en siis pannut. Ensimmäistä, sitä jota suutelin, olisin halunnut, mutta hän ei halunnut. Toista en halunnut. Hän olisi halunnut.) No nyt joka tapauksessa en tee kenenkään kanssa mitään, koska olen kunnollinen puoliso ja äiti uudessa elämässäni.

5. Viimeisenä, mutta ei vähimpänä, laihdutan. Tiedän, kaikki naiset haluavat laihduttaa, mutta minäpä olenkin viimeiset vuodet vaan lihottanut. Vetäisin 20 kg noin kolmessa vuodessa. Siitä vaan. Nyt on aika luopua osasta. Askel kerrallaan. Huomenna otan ensimmäisen tässä uusimmassa aloitan uuden elämän projektissa.