<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Paino aamulla: 77,0 – ei muutosta blogin aloittamista

Alkoholin kulutus viikossa: 2 pulloa viiniä, 2 olutta jaettuna neljälle päivälle viikossa

Rahankulutus alkoholiin: Baareissa ei mitään, kotona kaikki noin 30 €

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

  1. En juo – join neljänä päivänä. Ei kännejä. Kouluarvosana 6,5.

  2. Keskityn töihini – keskityin, mutta olin ihan hermona koko viikon. Kouluarvosana 8.    

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – Keskityin jonkin verran. Läsnäolossa ja hermojen hallinnassa vaikeuksia. Kouluarvosana 7.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Seksiä oman miehen kanssa kerran. Kouluarvosana 10.

  5. Laihdutan – no tästä kategoriasta ei nyt kannata edes kommentoida. Kouluarvosana pysyy tiukasti hylätyssä - 4.

 

Keskiarvot:

-          Ensimmäisen viikon keskiarvo 6,5.

-          Toisen viikon keskiarvo 6,8.

-          Kolmannen viikon keskiarvo 6,8.

-          Neljännen viikon keskiarvo 6,8.

-          Viidennen viikon keskiarvo 6,0.

-          Kuudennen viikon keskiarvo 7,6.

-          Seitsemännen viikon keskiarvo 6,6.

-          Kahdeksannen viikon keskiarvo 7,0.

-     Yhdeksännen viikon keskiarvo 7,1.

 

Viikko vierähti masentuneena. Onneksi kuukautiset alkoivat. Nyt OK hermojen ja masennuksen suhteen. Hyvä puoli – kävin ennätykselliset neljä kertaa lenkillä.

 

AA perjantaina perseestä. Täynnä tyyppejä, jotka eivät ole juoneet 20 vuoteen. Kukin todisteli vuorollaan, kuinka onnellista ja seesteistä elämä juomattomana on. Peppi puheenvuorossaan romahtanut.

 

Ensin rääyin itkun, rään ja tyrskähdysten joukosta, että tasan tulen itse ryhmään vain ja ainoastaan, jotta ei joisi. Ja että AA on perseestä. Saatanan sunnuntaiseura, jonne tullaan taivastelemaan niitä heikkoja, jotka eivät voi olla juomatta. Saatanan sunnuntaiseura, jonne tullaa itsekehumaan onnellista raitista elämää. Vittu Peppi ei ainakaan tule. Eikä selvästi ole tervetullut. Kun on niin vitun saatanan heikko, ettei voi olla juomatta. Loppupuheenvuorossaan vetäjä koitti lohdutella ja sanoi, että kaikki ovat yhtä tervetulleita. Eipä auttanut. Itkua riitti vielä tunteja paskapalaverin jälkeen. Saatanan raittiit. Jos Peppi pääsee kuiville, ei saatana tasan käy 20 vuoden päästä päivittelemässä.

 

Veli muutettu. Kamat pakattu, kamat muutettu, kamat purettu. Hauskaa oli. Peppi ja mies, sisko, äiti, veli ja veljen tyttöystävä. Onneksi meitä on monta ja onneksi Pepin mies suostui kuskiksi. Kaikki nauroivat, pakkasivat, kantoivat ja purkivat. Nyt uusi koti velipojalla. Ihan kiva.

 

Siskon laina hoidettu. 5 000 € lisää sinne tänne. Tässä asuntolainakonkurssissa ei paljon paina. Kai se joskus takaisin maksaa. Eipä ole maksusuunnitelmaa. Eipä ole kellään muullakaan, jotka ovat velkaa. Pitää varmaan ruveta vaatimaan maksusuunnitelmia. Ja laskea saatavat.

 

Blogissa 6.9. tarina tapetusta enosta. Enon tappajat tappoivat myös pari muuta heppua. Päätekijä sai nyt 10 vuoden kakun. Hesarissa juttu lauantaina ja iltapäivälehdissä perjantaina. Meillä vielä juttu hovissa. Valitetaan syyttämättäjättämispäätöksestä ja sakkorangaistuksesta. Peppi tahtoo jätkälle vielä toiset 10 vuotta.

 

Illalla taas lenkillä. Juoksu sujuu jo. Ah miten rakastan ponnarin tasaista keikuntaa juostessa. Tömps, tömps, tömps. Viuh, viuh, viuh.

 

Kyllä tämä tästä. Onneksi on syksy. Kätkee synkkyyden sisällä.