<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

No niin nyt vituttaa:

  1. Lähdin aikaisin töistä ja hain lapsen. No riitelimme taas. Kakara ei suostu lähtemään iltapäiväkerhosta – kamala julkinen riita. Väittää, että se oli vitsi. Ettei lähtenyt suosiolla, lähti raahaamalla. Vitun huono vitsi raahata 7-vuotiasta.

  2. Käytin iltapäivän lukemalla maailman paskimman kirjan. Ulla-Maija Paavilaisen Sinulle Luotu. En suosittele kenellekään. Miten vitussa Ulla-Maija on voinut käyttää elämästään vähintään puoli vuotta kirjoittamalla paskaa. Ja miten vitussa Peppi käyttää iltapäivänsä lukemalla moista paskaa. En suosittele kenellekään missään olosuhteissa.

  3. Kävin illalla lenkillä ja erehdyin lenkin jälkeen kaivamaan lahjapaperista puolitoista vuotta sitten jouluna lahjaksi saadun Sunnon sykemittarin. Miten vitussa jossain sykemittarissa voi olla niin saatanan vaikea käyttöliittymä, että ei Peppi (normaaliäly, korkeakoulutus) eikä mies (normaaliäly, tietotekniikan ammattilainen) osaa ohjelmoida konetta. Paska. Paska. Paska.

  4. Ja vittu se ajokortittomuus vituttaa. Ensi viikolla Turkuun. Miten junttia mennä junalla, salailla ja maksaa omat junaliput, kun voisi mennä työsuhdeautolla työnantajan bensoilla. Voi vittu voi ihminen olla tyhmä!

 

Kaivelin illalla kaappeja ja löysin vauvan vaatteita. Voi luoja. Peppi antaisi mitä vaan (paitsi lapsen) saadakseen toisen lapsen. Mies ei enää suostu. Peppi on kuulemma työnarkomaani alkoholisti. Mies ei tahdo toista lasta pääsääntöisesti omalle vastuulleen. Mikään ei auta. Mies ei taivu. Ei toista lasta Pepille. Ei koskaan. Ei oman miehen kanssa.

 

Mies on oikeassa. Peppi on työnarkomaani alkoholisti.

Mutta miten vitussa tässä näin kävi. Miten vitussa mä mokasin näin pahasti.

 

Peppi tahtoo lapsen ja koittaa sopeutua ajatukseen, ettei sitä koskaan saa. Ei toista lasta. Pitää olla juomatta ja koittaa tajuta nykyisestä lapsesta jotain. Olla läsnä joskus. Henkisesti ja fyysisesti. Miksi joskus ei voi olla nyt?

 

Ja vittu mä kadehdin kaikkia maailman naisia, jotka eivät halunneet lapsia 10-vuotta sitten, mutta pötkivät nyt kolmen kakaran kanssa. Ja hyvin pötkivätkin. Peppi haluasi aina paljon lapsia. Sai yhden ja pötkii miten kuten.

 

Huomenna aamulla labra työihintuloatarkastusta varten.

Vastahan aloitin puolitoista vuotta sitten.

 

Onneksi huomenna on taas uusi päivä.

Onneksi tänään ei viinaa. Vitutukseen viina maistuisi.

Tänään ei kuitenkaan viinaa.

Se onkin sitten tämän hetken ainoa lohduttava ajatus.