<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen

 

Käsittämätön ja nyt jo ohikiitänyt päivä oli eilen – olin henkisesti läsnä. Olimme lapsen kanssa Puuhamassa. Helvetillisessä kuumuudessa painoimme liukkarista toiseen, formulasta golf-autoihin (olikin sitten ensimmäinen autolla-ajokokemus sitten kortin menetyksen kolme kuukautta sitten. Ja five more to go.).

 

Mutta ihanaa oli. Ja hetkeäkään en ajatellut rumuutta, lihavuutta, tyhmyyttä enkä alkoholismia. Kahdeksan tuntia täyttä läsnäoloa. Ihan uskomatonta.

 

Illalla ihan kuolleina möngittiin sänkyyn. Molemmat vähän kärähtäneinä ja täysin räjähtäneinä. Laitoin puhelimen herättämään yhdeksältä ja herätystä tallentaessani puhelin näytti 11 tuntia 38 minuuttia herätykseen. Ja me todella vedettiin unta pussiin koko helvetin 11 tuntia! Ihan mahtavaa.

 

Tänään

 

No tänään sitten siivousta ja riitelyä. Ensin lapsen kanssa, joka loukkaantuu joka vitun asiasta. Nyt erehdyin sanomaan, että hän on todella hyvä piirtäjä, mutta mahdollisesti pikkuveljeni oli hänen ikäisenään vielä parempi. Ja siitäkös soppa kehkeytyi. Kakara siitä parkumaan, että hän ei ole hyvä missään. Ja minä ärsyynnyn aina turhasta pillityksestä…

 

Siivousta ja pyykkäystä viisi tuntia. Koulurepun pakkausta ja silitystä seuraavat kaksi tuntia. Puistossa seuraavat tunnit jne. Ja sitten ukko tulee himaan miesten viikonlopusta ja on niin vitun väsynyt, ettei edes iltasatua jaksa lukea. Ja riitaahan siitäkin seurasi. Seksiä on edelleenkään turha kuvitella.

 

Miksi juomisen lopettamisen tai melkein lopettamisen pitää merkitä seksin kokonaan loppumista?

 

Olen tässä analysoinut tilannetta ja luultavasti seksin loppumisen toinen syy (siis ensimmäinen on se, että minä aina teen aloitteen krapulassa) on se, että olen niin huonolla tuulella siitä, että tähän on tultu (olen lihava alkoholisti). Asian jatkuva tiedostaminen vituttaa ja se näkyy jatkuvana huonotuulisuutena. Jään pohtimaan asiaa…

 

Onneksi pääsin aamulla yllättäen ryhmään. Vein lapsen leikkimään kaverille ja otin taksin AA:han. Nauratti taksissa - jo on aikoihin eletty, että mimmi vetää pirssillä jonnekin muualle kuin keskustasta himaan aamutunneilla kamalassa kaasussa.