<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

No niin. Maanantaina 18.8.2008 tein raskaustestin, jonka tulos oli positiivinen. Kirkkaan sinisellä risti. Ei epäilystäkään. Eikä myöskään kuukautisia.

 

Mies oli järkyttynyt. Kuvitteli varmaan, että Peppi ei enää tule raskaaksi. Peppi onkin hedelmällisyyden jumalatar ja tuli heti raskaaksi – toisena mahdollisena kuukautena. Mies oli varmaan katsellut tilastoja ja uskonut, ettei enää tule tärppäämään.  Pepilläpä tärppää. Peppi tuli esikoisesta raskaaksi ensimmäisenä mahdollisena kuukautena (silloin seksiä oli luontevasti paljon, joten tikkuun pissaaminen ei ollut tarpeellista.)

 

Mies murisi järkytyksissään, että hoidat sitten itse lapsesi. Peppi makaili yhden illan sohvalla masentuneena ja päätti sitten, että totta kai Peppi yhden lapsen yksin hoitaa. Ei huolen häivää. Onhan Pepillä siinä vaiheessa 9-vuotias apulainen. Ja Peppi kyllä jaksaa. Maailman vahvin tyttö.

 

Ja mies murisi, että tässä voi tapahtua vielä vaikka mitä (eli uumoili keskenmenoa). Peppi sitten makaili ja päätti, että mitään keskenmenoa ei tule. Peppi kuitenkin ymmärsi, että tämä on se ainut mahdollisuus. Mies ei toista anna. Tämän pitää onnistua.

 

Peppi on tilannut terveen kevätvauvan ja sellainen on varmasti tulossa.

Laskettu aika huhtikuun lopussa.

Äitiyslomalle maaliskuun lopussa.

 

Sitä ennen on kuitenkin häät lokakuussa ja häämatka vuodenvaihteessa.

 

Ihanaa elämää!

 

Love, P