<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

No niin. Lupasin sitten ryhtyä lapsen koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtajaksi (kun kukaan muu ei suostunut). Lupasin sitten leipoa (kun kukaan muu ei leivo) 100 annosta jotain herkkua seuraavaan tilaisuuteen.

 

Hullu Peppi. Yöllä näin jo painajaisia kaikesta. Kukaan ei tee mitään ja Peppi painaa täyttä höyryä duunissa, himassa ja nyt myös jossain helvetin vanhempainyhdistyksessä.

 

No eipä ainakaan tule tekemisen puutetta. Eipä ainakaan haasteet, kiireet ja vaatimukset lopu. Perhana – onkohan tämäkin sitä, että planeetat pakottaa tuhomaan tietoisesti itsensä. Perhanan perhana.

 

Lenkille tänään. Ei haittaa vaikka sataa.

 

Duunissa hermot riekaleina. Peppiä pahempi alkoholisti jättää kaikki hommat hoitamatta. Tekee mitä lystää ja menee minne lystää. Se sama hullu, joka veti kuonoon.

 

Näin edellisyönä unta seksistä. Paneskelin firman ärsyttävintä nuorta juristia. Olin ihan rakastunut tyyppiin, vaikka arjessa kinastelemme kaikesta. Kundi on niin vitun täynnä itseään. Miksi ihmeessä mä sen kanssa olin ja muka rakastunut? Kuka muu  tahansa olisi ollut hereillä ajatellen parempi.

 

Huomenna AA. Pitkästä aikaa. Ihan kaipaan sinne. Enkä pelkästään siksi, että joisin vähemmän vaan myös siksi, että sillä on terapeuttinen vaikutus. Puhua ongelmista.

 

Kai tämä tästä. Ei haittaa vaikka sattuu.

 

Mies sanoi aamulla että Peppille sopiva lempinimi olisi Punkku. Sattuu. Menin vessaan itkemään.

 

Kai tämä tästä. Ei haittaa vaikka kaikki kaatuu niskaan. Siskon lainat ja veljen muutto.

 

Sisko ei saa lainaa, koska ei ole työtä. Ei saa työtä, jos ei asu jossain. Pakko maksaa vuokratakuut, opintolainan lyhennykset jne. jotta pääsee jaloilleen. Pakko ottaa lisää omaa lainaa ja lainata edelleen. Lainattu siskolle jo tuhansia eroja. Takaisinmaksusta ei tietoa.

 

Veli muuttaa. Ei ole hommannut muuttoautoa. Ei saa enää muuttoautoa ensi viikonlopuksi. Miten vitussa me nyt muutetaan se mun pienellä autolla, kun veljellä ei ole korttia eikä mullakaan ole enää korttia. Ja autokin on niin pieni, että sillä ei voi muuttaa kuin laatikko kerrallaan. Ja huonekalut sitten pitäisi heittää hiiteen. Tai jotain. Koitan muuttua pakettiautoksi. Ajokortiksi en nyt voi muuttua. Pitää löytää kuski.

 

Kai tämä tästä. Peppi lähtee lenkille.