<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen nyt törmännyt blogilistan kuumimpaan nousijaan – 100 naista vuodessa –blogiin http://sata.laif.fi/. Teppo 37 siinä kirjoittaa kokemuksistaan, kun on lyönyt vetoa kaverinsa kanssa siitä, että panee sataa daamia vuodessa. Tepolla on ennen tätä projektia kolme panoa elämänsä aikana.

 

Jos tarina on totta, mitä vankasti epäilen, kundi on hullu. Miten joku voi haluta tuhota mielenterveytensä ihan tahallaan?  Miettikää – joka helvetin viikko kaksi kaatoa. Joka toinen päivä radalla metsästämässä. Joka päivä netissä palstoilla metsästämässä. Kokonainen vuosi. En missään nimessä usko hepun onnistuvan, enkä toivo. Miettikää millainen paskakusipää kundi vuoden jälkeen on. Ja toisaalta, vaikka heppu keksisi tarinat päästään ja tehtailisi vuoden blogia, henkilöllisyys muuttuu. Viittaan eiliseen kirjoitukseeni perversion tiestä ja vannon, että Teppo on matkalla sinne, jos jatkaa projektiaan. Tervemenoa – minä seuraan kaukaa.

 

Huh huh. On se vaan helppoa, kun tekee lupaan parantaa elämääni lupauksia ja koittaa pyrkiä siihen suuntaan eikä toisin päin.