<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lupaukset ja niiden pitäminen:

  1. En juo – en juonut yhtään mitään. Viimeistään ensi torstaina raittiusputki kuitenkin katkeaa. Duunibileet. Tiedän, että en selviä niistä selvänä. Enkä halua selvitä. En niin paljon rakasta edustamista, että kestäisin sen selvin päin. Tällä viikolla kouluarvosana kuitenkin 10.

  2. Keskityn töihini – no en keskittynyt tippaakaan. Yh-äitinä. Piti raahata lasta kouluun ja takaisin joka jumalan päivä. Lisäksi harrastukset, hammaslääkärit jne. Mies ties missä. Kuulemma lomalla. Kuulemma yksinään. Kouluarvosana 6.       

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – Keskityin lapseeni (mies ties missä). Ihan paras viikko. Läsnäolossa ei kerrassaan mitään ongelmia. Ihan käsittämätöntä, miten voinkin olla kerrankin, yhden viikon läsnä! Kouluarvosana 10.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – No en sählännyt, mutta mieli olisi tehnyt. Kirjamessuilla tsiikailin kiitoisia yksinäisiä miehiä ”sillä silmällä”. Oikein huomaan, kuinka olisi mukava taas saada joku säpsäkkä minitekstarisuhde aikaiseksi. Oikein huomaan, kuinka mukava olisi saada vähän huomiota, vähän helliä sanoja. Ja näitähän en koskaan mieheltä saa. (Enkä koskaan ole saanut. Hän ei mm. ole koskaan kymmenen vuoden suhteemme aikana sanonut rakastavansa minua. Jos minä sanoin joskus, hän oli aina hiljaa. Vuosiin en ole vaivautunut. Että sellaista. Selvästi tästä pitää kirjoittaa joskus enemmän.) Kouluarvosana kuitenkin 10. Ei ajatuksista voi sakottaa, vai voiko?

  5. Laihdutan – no en laihduttanut. Ensi viikolla aloitan. Nyt on senkin aika tullut. Tunnen sen selvästi. Kouluarvosana 4.

  6. Urheilen – neljä lenkkiä – jippii. Kouluarvosana 10.

 

Keskiarvot:

-          Viikon 1 keskiarvo 6,5.

-          Viikon 2 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 3 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 4 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 5 keskiarvo 6,0.

-          Viikon 6 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 7 keskiarvo 6,6.

-          Viikon 8 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 9 keskiarvo 7,1.

-          Viikon 10 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 11 keskiarvo 7,8.

-          Viikon 12 keskiarvo 8.

-          Viikon 13 keskiarvo 8,3.

 

Ihan mieletön nousuputki päällä. Hauskaa antaa itselleen arvosanoja. Todellisuudessakin arvosanat kuvastavat hyvin pitkälle tyytyväisyyttäni elämään.

 

Tällä hetkellä suurin varjo on tekemättömät työt (painaa, painaa).

 

Toinen varjo on suhde mieheen (edellyttää syvempää pohtimista joskus). Tiivistettynä ongelman ydin on se, että en ole tyytyväinen miehen tarjoamaan läheisyyteen. Toisaalta oman dokaamisen, pettämisen (josta mies ei tiedä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta), järjettömän työnteon jne. sekasotkuisessa elämässä en ole kokenut, että en ansaitse parempaa, että en voi vaatia mitään. Tyyliin – hyvä, ettei ole jättänyt. Nyt, kun itsetunto vahvistuu, omat vaatimukset lisääntyvät - ei pelkästään itseä kohtaan vaan myös toista kohtaan.

 

Mitä vittua se on, että kundi matkustelee kaikki lomat muka yksin? Peppi hoitaa lapsen kanssa lomailut. Jätkä lomailee muualla muiden kanssa.

 

Mitä vittua se on, että kundi käyttää kaikki rahansa omiin ties mihin harrastuksiin, mutta ei maksa euroakaan mistään kotiin, lapseen tai Peppiin liittyvästä? Eikä ole koskaan maksanut. Peppi maksaa kaikki perheen menot: ruuat, laskut, lapsen vaatteet, astiat, huonekalut verhot, lapsen harrastukset, kaikki. Jätkä säästää omat rahansa ja sijoittaa itseensä.

 

Mitä vittua se on, elämääkö?

Sitä saa, mitä tilaa. Niinkö?

Ja Peppi on sitten kai tilannut tätä.

Vitun huono tilaus Peppi.

Vitun huono…

Ja kenelle se oli uutinen?