<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Paino aamulla: 77,0 – ei muutosta blogin aloittamista

Alkoholin kulutus viikossa: en laskenut, kaksi kertaa baarissa, kerran kotona kolme olutta

Rahankulutus alkoholiin: en laskenut, ei paljon, ei perseitä

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

  1. En juo – join kolmena päivänä. Kännit perjantaina, ei perseitä. Kouluarvosana 6,5.

  2. Keskityn töihini – keskityin, en tehnyt ylitöitä törkeästi, en ponnistellutkaan. Paska homma. Tämä viikko menee siitä syystä täysin ponnisteluksi. Kouluarvosana 8.     

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni – Keskityin. Siivouksessa puutteita. Lapsen kanssa Tivolissa ja uimakoulussa. Tivoli etenkin oli aivan ihana. Oltiin molemmat ihan svääreissä. Peppi tahtoo olla ruoskaa heilutteleva big mama, lapsi tahtoo olla vikeltäjä – hevosen selässä keikkuva taitava keijukainen. Lisäksi luin lapselle ihan tajuttomasti. Veljeni leijonanmielessä pillitettiin molemmat eilen, kun pojat hyppäsivät kuolemaansa toisen kerran. Kouluarvosana 9.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Seksiä oman miehen kanssa kerran. Tämähän osa menee helvetin hyvin putkeen. Homma alkaa olla hanskassa. Ihan mahtavaa. Tosin miehestä ei nyt voi sanoa samaa. Sillä jo akka varmaan putkessa. Viis siitä. Oma homma hallinnassa. Kouluarvosana 10.

  5. Laihdutan – no tästä kategoriasta ei nyt kannata edes kommentoida. Kouluarvosana pysyy tiukasti hylätyssä - 4.

  6. Urheilen – uusi kategoria. Kolme kertaa viikossa lenkillä. Alkaa sujua. Neljä kertaa tavoite – siitä saa 10. Sillä nimittäin juostaan maraton ensi kesänä. Jos pötkii 40 km viikossa puoli vuotta, voi pötkiä maratonin. Nyt siis kolme lenkkiä, noin 30 km, johon olen aivan tautisen tyytyväinen. Ihana syysilma. Raikasta. Ponnari heiluu. Peppi puskee polulla. Kouluarvosana 8,5.

 

Keskiarvot:

-          Ensimmäisen viikon keskiarvo 6,5.

-          Toisen viikon keskiarvo 6,8.

-          Kolmannen viikon keskiarvo 6,8.

-          Neljännen viikon keskiarvo 6,8.

-          Viidennen viikon keskiarvo 6,0.

-          Kuudennen viikon keskiarvo 7,6.

-          Seitsemännen viikon keskiarvo 6,6.

-          Kahdeksannen viikon keskiarvo 7,0.

-     Yhdeksännen viikon keskiarvo 7,1.

-     Kymmenennen viikon keskiarvo 7,6.

 

 

Kaikkiaan olen ihan tyytyväinen viikkoon, vaikka olikin ihastuksen ja miehen takia sydänsuruja.

 

Menin naittamaan tyhmyyksissäni ihastuksen ystävälle. Nämä puskivat petissä koko viikonlopun. Peppi ihan riekaleina. Onneksi en olisi miestä halunnutkaan (enkä kyllä saanutkaan). Sydänsuruja ihastuksesta tai sen menetyksestä ystävälle.

 

Mies lauantaina baarissa (ei käy ikinä baarissa). Meni muka yksin leffaan (ei käy ikinä leffassa). Tuli kotiin baarista selvin päin viiden maissa. Oli muka yksin. Ja löysi muka jonkun porukan, jonka kanssa meni viiteen. Ihan tuntemattomia (ei ikinä juttele tuntemattomien kanssa). Ihan koko illan juttelee tuntemattomien kanssa juomatta mitään ja menee viiteen. Haiskahtaa treffeille. Viis siitä. Sydänsuruja miehestä tai sen tuntemattomista teistä.

 

No, oma pää suurin piirtein kunnossa. Viikon kruunasi eilinen. Lapsen kanssa uimakoulussa. Sitten itse lenkillä. Sitten Tivolissa ja pari tuntia iltasatua. Taivas, että se lapsi on ihana. Taivas, että olen onnekas, että mulla on niin ihana lapsi.

 

Että tästä taas alkaa uusi viikko. Tavoitteena olla juomatta koko viikko. Nyt olisi hyvät saumat. Ei kekkereitä, ei illallisia, ei pakollista mitään, mihin liittyy alkoholi. Ja koitan pakottaa itseni AA:han parkumaan taas perjantaina. Vitun jeesustelijat. Menen silti. Se oikeasti tukee mun selvin päin oloa, auttaa viikonlopun alkoholiahdistukseen.