<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Pitkään odotettu astrologitapaaminen Markku Mannisen (Suomen paras astrologi – tosin myös ainut, jolla Peppi on koskaan käynyt) toteutui eilen.

 

Erittäin lohdullista. Mars, Jupiter tai jotkut muut vihamieliset planeetat ovat asettuneet joukolla Peppiä vastaan. Mitään vastaavaa vastaan asettumista ei ole yhden ihmisen elämässä kuin kerran – Peppi-paralla parhaillaan. Kamalat planeetat planeetat aiheuttavat tilanteita, joissa ihminen järjettömällä tavalla itse (tai jopa syyttään) tuhoaa elämäänsä korjaamattomalla tavalla. Kammottava tilanne on alkanut viime keväänä ja jatkuu tammikuuhun. Jos siitä selviää, alkaa ensi vuoden alusta sumuverhoton kirkkaan näkemisen aika, jolloin aika vaatii Peppiä keskittymään olennaiseen: elämään tässä hetkessä tässä päivässä tässä tilassa.

 

[Ehdottomasti pistän ainakin ajokortin menetyksen ja rikosrekkarin planeettojen piikkiin. Planeetat sai Pepin ihan tahallaan ajamaan humalassa ja etenkin jäämään kiinni. Hemmetti, kun nyt selviäisi sinne tammikuulle pahemmin mokaamatta. Kommentti olennaisesta otettu huomioon. Läsnä nyt – sitä tässä juuri harjoitellaan kiivaasti.]

 

Muutoin astrologi muistutteli kokonaisuuksista. Peppi on naispuoleinen renttu (miesvastine mm. Irvin) ja boheemi porvari sanan varsinaisessa mielessä (miesvastine Sauli Niinistö). Tabe Liorilla kuulemma aivan sama kartta. Ihannemies olisi super-leijona – mieluiten Matti-Esko Hytönen.

 

Peppin tehtävä maailmassa on ”herättää” tavallisia porvareita. Peppi on tarpeeksi tavallinen ollakseen tavallinen, mutta omassa tavallisten sarjassa niin erikoinen, että tavalliset pitävät Peppiä erikoisena. Homman nimi on juuri ja juuri sallitun rajalla pysyminen. Välillä menee dark side, mutta Peppi tekee tyyliä siitä, miten keikutaan rajalla. Ihanneammatti olisi toimittaja – mieluiten seurapiiri tai joku muu puolijulkinen melko taiteellinen. Kirjailija myös sopisi. Pepin sielun ikä on 28 (eli nyt sitä vaan ollaan henkisesti nuorempia kuin fyysinen ikä).

 

Puhuttiin lapsesta. Lapsi on luonnon lapsi – täysin kasvatuksen ulkopuolella. Se millainen hänestä kasvaa, kasvaa, koska hän haluaa sellaiseksi kasvaa. Urheilu sopisi hyvin. Motivaatio pitää olla. Taiteilijan ammatti sopisi lapsellekin, mutta ei kirjallinen kuten äidille vaan mielellään näyttelijä, miimikko, kuvataiteilija jne. Lapsi hengenheimolainen Aki Kaurimäen kanssa. Lapsen sielunikä 3,5 vuotta. Eli lapsiparkakin on sielultaan jo nuorempi kuin fyysiseltä iältään. Lapsi tulee olemaan pidetty.

 

Mies taas on sieluniältään 75-vuotias ja sopii Pepille kartan mukaan oikein hyvin. Mies on riittävän outo, jotta Peppi voi pitää miestä kiinnostavana. Mies on täydellinen yksinäinen susi (joka on ainut täydellistä yhteensopivuutta estävä tekijä – Peppi tarvitsee puolison ja rakkautta. Mies ei tarvitse mitään eikä ketään.) Mies on kuitenkin täydellinen outsider kuten Peppikin. Siitä syystä mies ja Peppi sopivat yhteen eivätkä pahemmin piittaa siitä, mitä muut heistä ajattelevat.

 

Näin ollen Peppi jatkaa elämäänsä nykyisellä radallaan – jatkaa planeettojen kurjimuksesta huolimatta omaa raittius/pettämättömyys/ahkeruus/hyvä-elämä ohjelmaansa. Tänään vanhempainyhdistyksen kokoukseen. Sopii ohjelmaan, saa ajatukset rankasta työstä pois ja pitää Pepin pois ravintolasta (jonne juuri nyt tekisi tautisesti mieli paeta). Niin oli paska duunipäivä.