Olen niin helvetillisessä työstressissä, että olen menettänyt kokonaan kyvyn nukkua. Parin täysin nukkumattoman yön jälkeen vedin eilen 5 olutta ja 2 siideriä ja 1 konjakin illalla himassa. Uni tuli, mutta heräsin taas 2:45. Valvottuani 4:30 saakka sekosin täysin. En kestänyt ajatusta enää yhdestäkään täysin valvotusta yöstä. Soitin hullulle äidille hysteerisesti itkien ja hullun lääkekaapin antimilla olen nukkunut ensimmäisen kerran kolmeen vuorokauteen. Näin sekavia valvepainajaisia ja pönttö on sekaisin vieläkin. Voi hullua mutsiparkaa - tämäkö sekaisuus on sen normaaliolotila? Ihan hirveää.

No tämä sevavuustila kävi kohtalokkaaksi Pepille ja yhdelle Pepin vielä Peppiä pahemmin alkoholisoituneelle alaiselle perjainta (to-pe yö täysin valvottu). Kundi ei tullut 8.30 sovittuun palaveriin. Peppi soittelee pitkin aamua ja kundi aina valehtelee olevansa jo maktalla. Matkaa on 5 min, mutta kun heppua ei kuulu vielä 4 tunnin päästä, Peppi sekoaa.

Ammattimaiseen esimiesmalliin huudan puhelimeen, että olet valehteleva kusipää ja potkin sut, kun tulet duuniin.

Lopputuloksana oli, että Peppi antoi varoituksen alaiselle valehtelusta ja myöhästymisestä ja Pepin esimies antoi Pepille varoituksen epäesimiesmäisestä käytöksestä.

Vittu mikä päivä!