Paino aamulla: 76,7 kg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pahinta päivässä: muut alkoholistit samassa työpaikassa

Parasta päivässä: lapsi tuli kotiin

 

Työpaikka-alkoholismi

 

Työpaikoilla monet juovat, panevat toisiaan ja asiakkaita. Omaa kokemusta ja tietoa muista löytyy. Asioita tapahtuu.

 

Tänäkin aamuna duuniin tulee joukko eilisestä ryyppämisestä nuutuneita tyyppejä. Yhdeltä on pöllitty lomapakko. Toinen on kaatunut matkalla kotiin ja leuka on ruhjeilla (ei muista mitään). Ja työpäivä kuluu toisella korttien kuolettamisessa ja toisella kamalassa morkkiksessa. Kumpikin tuli sentään töihin. Usein krapulapäivää vietetään kotona nukkumassa. Usein olen ollut samassa porukassa juomassa.

 

Itse olen luojan kiitos toistaiseksi aina rämpinyt töihin. Vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Se on jotenkuten pitänyt aisoissa tätä aisojen yli pursunnutta juopottelua.

 

Lapsiloma

 

Lapsi tuli kotiin. Ihanaa. Tehtiin ruokaa ja juteltiin. Mökillä oli ollut hauskaa. Eikä tiukan tarkastuksen jälkeen löytynyt punkkeja kuten toissa kerralla eikä täitä kuten viime kerralla.

 

En muuten yhtään ihmettele, että täit leviävät ja voivat hyvin. Kunnolla hoidettu täintappoprojekti on todella vaativa. Pestään täishamppoolla koko perhe, kammataan täikammalla joka ilta monta päivää peräkkäin ja nypitäänmunat  yksi kerrallaan pois, pestään kaikki petivaatteet ja eristetään peitot ja pehmolelut useiksi vuorokausiksi. Kamala homma. Omat pitkät hiukseni eivät kestäneet tiheäpiikkisellä kammalla kampaamista vaan katkeilivat ja jouduin leikkaamaan hiuksia kymmenen senttimetriä! Ei naurattanut se siivousrumba eikä hiustenleikkaus.

 

Alkoholista luopuminen on ero, jossa itse pitää jättää vaikka rakkaus ei ole kuollut - päinvastoin. Rakas haluaa palata joka päivä takaisin. Kuiskuttaa, lähettää viestejä ja maanittelee.

 

Pahinta erossa: viimeksi-muistot. Viime jouluna, viime lomalla jne. Vaikka muistot eivät olisi ruusuisia, ne ovat muistoja, jossa rakas oli tiukasti mukana.

 

Nytkin lapsilomalle lähtiessä muistelen kaiholla ja katumuksella edellistä lapsilomaa kylpyläparatiisissa. Lilluttiin altaassa koko päivä.  Paikalliselta uimarannalta edelliseltä päivältä tuttu isä (lapseni oli leikkinyt hänen lastensa kanssa) pälähtää paratiisiin. Moikkaillaan jo tuttavallisesti, olemmehan jo edellisenä päivänä vaihtaneet muutaman sanan. Kylpylän ravintolaan mennään yhdessä - ja kaikki lapset. Nautitaan pari pulloa viiniä pitkällä illallisella. Viedään lapset nukkumaan ja tavataan baarissa... Tuskin olisimme tavanneet, jos en jo olisi ollut rakkani kanssa..

 

(Uimahallista kannattaa muutenkin mennä iskemään kumppania. Tarina ei kerro voiko kumppanuudesta tulla muutakin kuin seksiä, mutta seksiä ainakin. Kaikki kyttäävät toisiaan koko aja silmä kovana. Lasten allas on paras paikka. Isät lilluvat altaan reunalla ja ovat uittavinaan kakaroitaan. Äidit tekevät samoin. Kiinteitä katseita. Treffit sovitaan kahvilassa. Kokeilkaa yksinhuoltajat. Taatusti toimii.)

 

Peppi toivottaa itselleen raitista lomaa ja raporoi tulokset tällä kanavalla maanantaina!