<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – olen edelleen erittäin tyytyväinen raittius-elämääni. Olen juonut ihan sivistyneesti sivistyneessä seurassa. Voi taivas kuinka ihanaa, kun ei enää pelota, että juon liikaa/eniten/kännit. Kouluarvosana 8.

  2. Keskityn töihini sairas kiire jatkuu ja väsymys painaa entistä vaativammin päälle. En millään enää tahdo jaksaa hiihtolomaan. Viikonloput ennen lomaa ovat jo palaneet duunissa. Olin muuten helvetin fiksu yhdessä seminaarissa maailmalla. Siitä lisää alla. Kouluarvosana 9.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni Hyvin menee edelleen. Väsymyksen kourissa ajoittaisia vaikeuksia läsnäolossa. Muuten todella mahtavaa. Kouluarvosana 9.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Kouluarvosana 10.  

  5. Laihdutan – punnitsin 73,2 kg paino ennallaan. Kouluarvosana 6.

  6. Urheilen – ensimmäisellä viikolla meni 50 km ja viime viikolla vain 30 km. En matkaväsymykseltä mitenkään jaksanut juosta eilen pitkää lenkkiä. Kouluarvosana 9,5.

 

Viikon keskiarvo 8,5 – ja hän lähestyy kiitettävää.

 

7 kuukautta uutta elämää

 

Blogin perustamisesta nyt hyvin tarkkaan seitsemän kuukautta. Kokonaisuutena elämä todellakin näyttää hyvin erilaisesta. Juominen on ajatuksissa enää suhteellisen vähän. Jatkuva pelko perseistä, krapulasta, mokaamisesta jne. on hellittänyt. Luottamus siihen, että Peppi voi olla halutessaan juomatta, on kasvanut. Ja takapakkeja tietysti vielä tulee, mutta harvemmin.

 

Joka viikkoisen/päiväisen juopottelun loppumisen seurauksena uskollisuus on ollut erittäin helppoa. Rakkaus ja kiintymys omaa miestä kohtaan on kasvanut. Ja samalla tietysti miehen arvostus Peppiä kohtaan on kasvanut. Peppi on enemmän kotona, hoitaa lasta ja pitää lupauksensa – elämä on tietysti miehelle helpompaa. Pihiys (miehen) on hellittänyt ja raha-asioissa olemme tasaveroisempia.

 

Kaikkiaan taloudellinen tilanne on helpottanut – mies maksaa myös lapsen menoja eivätkä Pepin rahat kulu enää omaan tai ja kavereiden viinaan. Tilillä on nyt rahaa (3 000 € - eli ei vielä paljon, mutta ei se tyhjäkään ole aina ennen tilipäivää kuten ennen).

 

Alun jatkuva läsnäolon puute on tasaantunut, mutta vaivaa ajoittain ja aina väsyneenä edelleen.

 

Työtä on ihan liikaa, mutta sitä se aina tulee olemaan amerikkalaisessa yrityksessä. Saatanan kiskurifirmat – Peppiä – hullua työnarkomaania on hyvä kiskoa.

 

Keskiarvojen kehitys kuukausitasolla:

1. keskiarvo 6,7

2. keskiarvo 6,8

3. keskiarvo 7,6

4. keskiarvo 7,8

5. keskiarvo 7,6

6. keskiarvo 8,4

7. keskiarvo 8,3

 

Päivitys viime kirjoitukseen

 

Peppi ei ole raskaana. Onneksi. Valehtelulla ei pitkälle pötkitä. Ja samalla (valehtelun) tiellä kuitenkin jatketaan. Eilen seksiä taas ilman kondomia, mutta väitin, että on kuukautiset vaikka ne loppuivat jo kaksi päivää sitten. Varmat päivät, mutta kuinka varmat. Selviää parissa viikossa.

 

 

Väsymyksestä ja tyhmyydestä

 

Viime viikko meni kokonaan duunimatkalla maailmalla. Maailman maailman pomot superkonfrerenssissa. Peppi maailman maailman pomojen valittuna.

 

"We are here to make carriers. We are here to destroy carriers. You will choose which group you belong…"

 

Ja sitten päästiin ryhmätöihin. Ja Pepin ryhmässä ihmisiä eri puolilta maailmaa. Ja kaikki halusivat kuulua ensimmäiseen ryhmään.

 

Viikon puoliväliin saakka Peppi on ollut hiljaa takarivissä. Kuunnellut ja ihmetellyt. Hermostunut ja purrut kynsiään. Löhönnyt tuolissa kuin Donner. Vitun idiootit – nämäkö ovat firman toivo. Heikoissa kantimissa on.

 

Kolmannen päivän yönä Peppi sekoaa (saanen sanoa, että jokainen työpäivä kestää klo 8:00 – 24:00 tai pidempään, jos ei saada valmiiksi hommia. Eläinrääkkäystä – teidän). Peppi siis sekoaa väsyneenä ja täysin hermostuneena. Peppi rääkyy: "We don't have objective. Read my lips. No objective. Which word you don't understand – no or objective?"

 

My way or high way –tyyppisen lähestymisen jälkeen päästiin siis my way –linjalle ja tavoitteet tuli määriteltyä. Sen verran epädiplomaattisesti Peppi kuitenkin käyttäytyi, että luultavasti uran suhteen kuulutaan siihen distroy-jengiin.

 

Vitut siitä. Jos tulee monoa, tulee pitkä loma, jonka tarpeessa Peppi todella onkin. Vittu, että ihmiset voi olla tyhmiä – projektia lähdetään rakentamaan ilman, että tavoitteita on määritelty. Oma vika, että Pepiltä meni hermot.

 

Ja tästä päästään väsymykseen. 40-vuotta lähestyy ja Peppi uhkaavasti alkaa myös tuntea olevansa vanha. Helvetti, että väsyttää taas koko ajan.

 

Perjantaina kuolleena kotiin matkalta. Lauantaina piti herätä aamu neljältä leipomaan vahempaintoimikunnan kahvioon avointen ovien päivässä. Lauantaina kolmelta, kun kaikki oli koululla myyty ja siivottu, lapsi viety synttäreille ja keittiö kotona pesty, Peppi kaatuu kuolleena sohvalle – viideksi minuutiksi. Kummilapsi 3 v tuli hoitoon. 3 v sitten katsokoon muumia koko 3 h hoitoajan.

 

Ensimmäistä kertaa elämässään Peppi on sitä mieltä, että se toinen lapsi taisi jäädä väliin. Peppi ei olekaan maailman vahvin tyttö – Peppi onkin tavallinen vanha ja väsynyt nelikymppinen!