Vesa Keskisen väitetty raiskaus

40-vuotias Vesa Keskinen pani 18-vuotiasta mimmiä kotonaan Töysässä toukokuussa 2007. Mimmin sisko oli paikalla ja riensi sisarensa tueksi. Mimmit syyttivät Veskua raiskauksesta.

Seinäjoen käräjäoikeus tuomitsi mimmit ehdolliseen vankeuteen väärästä valasta ja määräsi naistet maksamaan 18 000 € Veskulle henkisistä kärsimyksistä.


Raiskata ei saa

Mitä vittua 18-vuotiaat mimmit pyörivät Keskisen talossa ilman housuja keskellä yötä, jos seksi ei kiinnostakaan? Raiskata ei saa, mutta ei saa myöskään mennä kundin himaan ja riisua housuja ja sitten itkeä, ettei halunnutkaan. Näyttöä väkivallasta ei ole. Mutta raiskata ei saa. Väkisin ei saa panna, sammunutta ei saa panna. Emme tiedä mitä tapahtui. Mutta oletetetaan nyt, että ketään ei raiskattu.

 

Vesa Keskisen maine ja kunnia

Mutta onhan se perkele, että Vesa Keskisen henkiset kärsimykset raiskaussyytöksestä ovat suuremmat kuin koskaan kenenkään oikeasti raiskatun henkiset kärsimykset todellisesta raiskauksesta. Edes joukkoraiskatun raukan henkiset kärsimykset joukkoraiskauksesta eivät yllä Vesa Keskisen kärsimysten tasolle. Suomessa suurin raiskauksesta maksettavaksi määrätty tuomio henkisestä kärsimyksestä on 12 000 €.

 

Ja tässä meillä on saatana oikeusvaltio!

 

Ja nousivatko naiset barrikaadeille, kirjoittellaanko yleisönosastoilla, kysyykö media oikeusasiantuntijoiden mielipidettä tuomiosta?

Eivät nousseet, eivät kirjoittaneet eikä media revi isoja otsikoita. Sitten tuomio oli varmaan oikea. Peppi on varmaan hullu feministi, kun ei hyväksy tätä.

 

* * * * * * * *

 

Vesa Keskistä raiskauksesta syyttäneille ehdollista vankeutta

27.2.2009 7:14 | Päivitetty: 27.2.2009 15:39

STT

 

Kaksi sisarusta on tuomittu ehdolliseen vankeuteen jutussa, joka liittyy väitteisiin kyläkauppias Vesa Keskisen syyllistymisestä raiskaukseen toukokuussa 2007 kotonaan Töysässä.

Seinäjoen käräjäoikeus tuomitsi nuoremmalle naiselle väärästä ilmiannosta viiden kuukauden rangaistuksen. Vanhempi sai 80 päivää perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.

Lisäksi oikeus määräsi naiset maksamaan Keskiselle 18 000 euroa korvauksia kärsimyksistä. Oikeus ei pitänyt lieventävänä seikkana sitä, että Keskinen on julkisuuden henkilö ja hän on antanut itsekin haastatteluja juttuun liittyen.

Oikeus totesi yleisen elämänkokemuksen perusteella olevan itsestään selvää, että raiskauksesta epäillyksi joutuminen aiheuttaa kärsimystä ja häpeää ihmisen asemasta riippumatta. Jutun saama laaja ja melko kauan kestänyt julkisuus on oikeuden mukaan lisännyt kärsimyksen astetta ja määrää.

Keskinen ei saanut kaksi vuotta sitten syytettä raiskauksesta, koska syyttäjä ei löytänyt siitä riittävästi näyttöä.