1. Peppi on pullero

 

Peppi painaa paljon. Peppi ON paksuna. Perkeleen pulleromaha.

 

Elämä raskaana on vitun tylsää:

 1. ei voi urheilla – supistaa
 2. ei voi juoda – vauva saa vammoja
 3. ei voi polttaa – ei tee mieli
 4. ei voi tehdä töitä hulluna – ei huvita
 5. ei voi tavata kaverita – muilla ei ole aikaa (paitsi baarissa)
 6. ei voi lukea kirjoja – ei huvita
 7. ei voi tehdä kotitöitä – supistaa

 

Voi olla lapsen kanssa ja se onkin ainut Peppiä piristävä asia. Lapsi on aivan ihana ja päivä päivältä ihanampi. Ja voi katsoa televisiota ja maata. Se ei sen sijaan ilahduta.

 

Peppi painoi aamulla 73,6 kg.

 

Ja tasan varmaa on se, että raskaus ei ole lopettanut Pepin alkoholismia. Viinanhimoa voi nyt hallita. Urheilemattomuuden ja adrenaliinin puutteen takia humaltumisen himo on ajoittain sietämätön. Ja yhtään en itselleni ole uskotellut, että tässä olisi parantunut – en ole. Hillittömät himot ja hillintää tullaan vakavasti vauvan syntymän jälkeen tarvitsemaan.

 

 

2. Peppi puolustautuu

 

Se on sitten niin, että 40-vuotias nainen ei saa olla raskaana ilman, että muut 40-vuotiaat syytävät raskaana olevan päälle kaikki mahdolliset syyt, miksi he itse ovat jo lapsensa tehneet. Kaikkien mahdollisten ihmisten tarvehierarkian kärjessä on tulla aina pullukalle selittämään, miksi nimenomaan meidän perheeseen ei tule enää lapsia.

 

Peppi paran se jättää puolustuskannalle; perustelemaan miksi itse halusi vielä lapsen. Ja se on vitun idioottimaista. Ja se on vitun raskasta. Ja mitä vitun väliä kuka milloinkin tekee lapsensa vai tekeekö lainkaan.

 

Mitä tästä opimme. Älkäämme koskaan arvioiko omista lähtökohdistamme muiden ihmisten mahdollisia motiiveja tulla raskaaksi tai olla tulematta raskaaksi tai haluta lapsia tai olla haluamatta lapsia tai mitä tahansa. Tiivistettynä; omista motiiveista tai arvoista käsin ei voi arvioida muiden motiiveja tai arvoja.

 

 

3. Peppi pimahtaa

 

Pepin mutsi on tasan sairain 60-vuotias maanpäällä.

 

Alla lista tyypin sairauksista:

 • Levottomat jalat - ei saa nukuttua nyt ollenkaan. Vetää lääkkeitä, Rivatril ym. + marihuaana, viina ja kaikkiea muuta rompetta muttei silti nuku.
 • Jäätyneet olkapäät - ei saa oltua hereillä ollenkaan. Särky jatkuvaa. Käsien liikeradat minimaalit. Vetää lääkkeitä Tramal, Diapam ym.
 • Mielisairaus; monisuuntainen mielialahäiriö - ei saa oltua olemassa ollenkaan. Vetää jotain mielialalääkkeitä.
 • Silmien kuivuneet limakalvot - ei voi pitää silmiä auki. Vetää lääkkeitä, silmätippoja ym. Tarvitsee tästä syystä unta kovin paljon. Mitä enemmän unta sitä paremmin silmät voivat. Ja unta nyt ei ole. Nyt hereillä silmät kiinni.
 • Rasvapatti vasemman jalan taipeessa - ei voi kävellä. Vetää rasvapattikääkettä, pitää kiristyssidettä.

 

Ja nyt tämä rampa sitten soittelee parkuen Pepille, että Pepin pitäisi mennä sinne paksuna valvomaan tätä silmät kiinni yöt ja päivät makoilevaa, parkuvaa ja rääkyvää akkaa. Valvojan tehtävänä on siis pitää tyyppi hengissä / estää mahdollinen itsari.

 

Voi pyhä P tätä Peppi-elämää!