<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lupaukset ja niiden pitäminen:

 

  1. En juo – Viimeisen kahden viikon aikana en ole laskenut. En ole ollut absolutistilinjalla, mutta en kertaakaan myöskään juonut itseäni humalaan. En myöskään ole mennyt baariin tms. Vähän viiniä vieraiden kanssa tai asiakasillallisilla. Kouluarvosana 8.

  2. Keskityn töihini Ihan sairas kiire. Toisaalta ei huvita tippaakaan. Varmaan ihan OK. Ylityötunteja ainakin on kertynyt aivan liikaa. Kouluarvosana 8.

  3. Keskityn mieheeni ja lapseeni Hyvinhän se menee, kun ei juo. Duunia liikaa, joten aivan optimissa ei vielä olla. Kouluarvosana 8.

  4. En sählää muiden miesten kanssa – en sählännyt. Kouluarvosana 10.  

  5. Laihdutan – punnitsin 73,1 kg. Lihonut. Kouluarvosana 4.

  6. Urheilen – 40 km taas molemmilla menneillä viikoilla täynnä. Lauantaina meni 2h 10 min. Luultavasti jotain 19 km. Jee. Ja sunnuntaina kävin uimassa ja juoksin tunnin. Tämä urheilukin todella sujuu jo. Todella kiva. Kouluarvosana 10.

 

Viikon keskiarvo 8,0 – ja hän jatkaa hyvällä tasolla.

 

Keskiarvojen kehitys:

-          Viikon 1 keskiarvo 6,5.

-          Viikon 2 keskiarvo 6,8

-          Viikon 3 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 4 keskiarvo 6,8.

-          Viikon 5 keskiarvo 6,0.

-          Viikon 6 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 7 keskiarvo 6,6.

-          Viikon 8 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 9 keskiarvo 7,1.

-          Viikon 10 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 11 keskiarvo 7,8.

-          Viikon 12 keskiarvo 8.

-          Viikon 13 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 14 keskiarvo 6,7.

-          Viikon 15 keskiarvo 7,6.

-          Viikon 16 keskiarvo 8,5.

-          Viikon 17 keskiarvo 7,0.

-          Viikon 18 keskiarvo 7,2.

-          Viikon 19 keskiarvo 8,0.

-          Viikon 20 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 21/22 keskiarvo 8,3.

-          Viikon 23 keskiarvo 8,8.

-          Viikon 24 keskiarvo 8,1.

-          Viikon 25/26 keskiarvo 8,0.

 

Uusi elämä sujuu seuraavien erinomaisesti urheilun ja uskollisuuden suhteen.

 

Duunissa ja kotona hyvää keskitasoa. Hakee paikkaansa. Hakee tasapainoa. Miten työnarkomaani voi olla tyytyväinen, jos duunia jää? Miten voi lähteä töistä, jos kaikki ihan levällään? Jos tekee töitä hulluna, ei pääse kotiin ja sitten koti ja lapsi kärsivät. Tavoitetila 8 h aktiivista, keskittynyttä, hyvin organisoitua duunia ja sen jälkeen kotiin. Hakee tasapainoa.

 

Alkoholin käytön suhteen Peppi on löytämässä uuden tason, johon ei ihan vielä voi olla tyytyväinen, mutta melkein. Edelleenkään en luota itseeni. Aina pelkään, että vedän kännit, töppäilen ja munaan. Toisaalta itseluottamus alkaa hiljalleen rakentua.

 

Laihtuminen edelleen hakosessa. Läskeille kyytiä –ohjelma alkakoon!

 

Uskollisuudesta ja uskottomuudesta

 

Pitäisiköhän uskollisuus-kategoria poistaa, kun missään nimessä tässä ei Peppi enää lipsu. Tämä on tässä. Peppi lähinnä suunnittelee häitä. Mies on mitä on. Tekee ja menee miten tekee ja menee. Pihi kuin perkele. Kuitenkin uskollinen minulle (tietääkseni) ja todella hyvä isä lapselle (tiedän varmasti). Hyvä huumorintaju. Hyvä sängyssä. Yhdeksän vuotta yhdessä. Voisihan sitä mennä naimisiin, saisimme hääpäivän (lue Peppi saisi syyn pyytää lahjoja ja matkoja) ja lapselle iloisen mielen (tuntuu jotenkin olevan tärkeää, että vanhemmat olisivat naimisissa). Kuten sanottu. Tältä osin uusi elämä on täysin sisäistetty. Ei koskaan enää. Se on nähty.

 

Toki, jos nyt saisin taas olla nuori ja aloittaa taipaleen alusta, antaisin kaikille kivoille miehille. Ihan kaikille. Koskaan en pihtaisi. Jollekin tyhmällekin voisin antaa, jos olisi hyvän näköinen tai kuuluisa. Ja jollekin rumalle, jos olisi kuulopuheiden mukaan hyvä sängyssä. Ja naisille antaisin. Ihan kokeilumielessä. Antaisin aina. Ja joskus voisin tarjotakin. Aika usein itse asiassa.

 

Ja pillereillä en pilaisi hyviä haluja. En. Turhaan söin pillereitä 10 vuotta. Sitten tuli ero ja panohalut. Pikkusen sekavat fiilikset, kun Peppi parkuu avioeroa ja samalla ihmettelee, että mistä saisi miehen punkkaan. Juu. Tällä kokemuksella halut pitäisin itselläni ja antaisin kaikille.

 

Mutta se on nyt mennyt ja Peppi on valinnut uskollisuuden.

 

Mutta lapsi vielä nuori – pilleri ja antamisteoria testataan siinä vaiheessa, kun lapsi on 15-vuotias. Sanooko Peppi sitten, että anna kaikille ja älä vedä pillereitä. Aika näyttää. Peppi epäilee.

 

Vai pitäisikö vanhempien sittenkin antaa lapsilleen parhaat elämänvinkit?